2010S - airco

> Ons aanbod > 2010S - airco >

2010S - airco (11-02-01)

€ 349,00 incl. BTW
Voorraad
Beschikbaar
Aantal
Omschrijving
Schept in een handomdraai perfecte afkoeling!

Warm, warmer, heet - geen probleem voor deze airconditioner type 2010. Het 3-in-1 toestel houdt in de automatische stand de ruimte aangenaam koel. Het grotendeels volledige gebruik van het condens voor de koeling van de condensator reduceert bovendien het constant legen van de waterbak.

Met zijn 2 kW sterke koelcapaciteit net als de energie-efficiëntieklasse A is deze airconditioner heel geschikt voor kleinere woon- en kantoorruimtes tot een grootte van 65m3. Naast zijn ontvochtigings- en ventilatiefunctie beschikt dit toestel ook over een automatische functie die de airconditioner tot een apparaat maakt dat comfortabel vanzelf werkt.

Want de automatische functie regelt de koeling en de ventilatie afhankelijk van de ruimtetemperatuur en de vast vooringestelde temperatuur van 24°C. Het effect is zo effectief als ook energiebesparend: Bij een ruimtetemperatuur van meer als of gelijk aan 24°C loopt het apparaat automatisch in de koelfunctie. Zakt de temperatuur onder deze grens, wordt automatisch alleen de ventilator ingeschakeld. In het samenspel met de geïntegreerde 24-uurs timer kunnen zo verdere kosten gespaard worden, want die maakt het mogelijk dat bijvoorbeeld de airconditioner alleen op bepaalde tijden gebruikt wordt, een tijdsgestuurde aan- en uitschakeling.

Twee ventilatorstanden net als de variabel in te stellen uitblaasrichting zorgen voor een optimale verdeling van de luchtstroom. In tegenstelling tot veel andere airconditioners moeten bij dit toestel de condensbak maar heel zelden worden geleegd omdat deze over een intelligent recyclingsysteem beschikt die het gecondenseerde water voor de koeling van de condensator gebruikt en daarmee een groot gedeelte verdampt.

Alle individuele instellingen kunnen daarbij zowel over het onderhoudsvriendelijke membraantoets-bedienveld van dit toestel geregeld worden als ook makkelijk over de IR-afstandsbediening bestuurd worden.
Specificaties:

 Energie-efficiëntieklasse A
 Drie standen: koeling, ventilatie en ontvochtiging
 Twee ventilatorstanden
 Timer-functie
 Handig LED-Display
 Indicatie van de ruimtetemperatuur
 Onderhoudsvriendelijk membraantoetsveld
 Instelbare luchtuitblaasrichting
 IR-afstandsbediening
 Geschikt voor ruimtes tot ca. 65 m³
 Apparaat-type: monoblock
 Koelcapaciteit max.: 2,0 kw / 7.000 Btu
 Hoeveelheid lucht max.: 230 m³/h
 Ontvochtigingscapaciteit max.: 1 l/h
 Aansluitspanning: 230 V / 50 Hz
 Stroomverbruik max.: 0,8 kW
 Koelmiddel: R-410A
 Hoeveelheid koelmiddel: 0,32 kg
 Geluidsdrukniveau (afstand 1 m): ≤ 54 dB(A)
 Geluidsemissie conform EN ISO 3745:2012: 65 dB(A)
 Afmetingen (L x B x H): 310 x 310 x 640 mm
 Gewicht: 21 kg
 Luchtslang: 1,5 m / Ø 150 mm

 

 

 

verkoopt met advies en service
Terug

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.