TTK655S - 1.470 m3/h - bouwdroger - PROMO

> Ons aanbod > TTK655S - 1.470 m3/h - bouwdroger - PROMO >

TTK655S - 1.470 m3/h - bouwdroger - PROMO (02-01-02-04)

€ 2.655,00 € 2.599,00 incl. BTW
Voorraad
Beschikbaar
Aantal
Omschrijving

Bouwdroger 1.470 m3/h

INDUSTRIËLE LUCHTONTVOCHTIGER TTK 655 S

De overtreffende trap bij de Trotec-standaardserie.

Standaard bij Trotec, maar lang niet overal vanzelfsprekend - het topmodel uit onze standaardserie industriële luchtontvochtigers, definieert zich in elke vergelijking met de concurrenten als overtreffende trap:

Maximaal 150 liter per dag, dat komt overeen met meer dan 6 liter per uur, kan de TTK 655 S condenseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een optimaal op elkaar afgestemd samenspel van een warmteoverdracht- en ventilatorsysteem met een hoge capaciteit, dat luchthoeveelheden van 1.000 m³/h kan circuleren en ontvochtigen.

De krachtige 1,9 kW compressor garandeert daarbij een hoge ontvochtigingscapaciteit in grote ruimten, zelfs bij lage temperaturen onder 10 °C – en de hoogwaardige heetgas-ontdooiautomaat van de TTK 655 S waarborgt in vergelijking met andere ontdooi-inrichtingen een veel efficiëntere ontvochtigingscapaciteit zonder periodieke ontdooipauzes, waarbij geen ontvochtiging plaatsvindt.

"King of rock 'n' roll" – klinkt als muziek in de oren ...
Vandaag nieuwbouwdroging, morgen waterschadesanering – het vaak wisselen van gebruikslocatie en gebruik onder ongunstige omstandigheden op bouwplaatsen, zijn voor deze condensdroger geen probleem:

De rolzuigercompressortechniek van de TTK 655 S maakt niet alleen het transport in elke stand mogelijk, maar ook het tijdbesparend direct in gebruik nemen van deze ontvochtiger onmiddellijk na het opstellen mogelijk.

Het transport zelf is dankzij de ergonomische opbouw in een verrijdbaar onderstel met greepbeugel en grote wielen ook over moeilijk begaanbaar terrein of traptreden zonder problemen mogelijk. En in binnenruimten laten de niet gekleurde rubberwielen van de TTK 655 S geen sporen achter op parket of andere gevoelige ondergronden.

Ter bescherming tegen schadelijke stof- en vochtafzettingen in de elektronica, zijn niet alleen de elektrische componenten van deze ontvochtiger speciaal ingekapseld, ook alle andere onderdelen van de TTK 655 S zijn betrouwbaar en onzichtbaar ondergebracht in een voor de praktijk geoptimaliseerd Duits industrieel ontwerp, dat wettelijk is beschermd.

Overzichtelijk bedieningspaneel – beschermd door een stootbeugel. (1)

De seriematige bedrijfsurenteller van de industriële luchtontvochtiger TTK 655 S is optioneel ook verkrijgbaar als dubbele teller voor bedrijfsuren en kilowattuur. (2)

Een speciale omhulling beschermt de elektronica van de luchtontvochtiger TTK 655 S betrouwbaar tegen schadelijke afzettingen. (3)

Twee stapelgroeven maken een stabiele en ruimtebesparende stapeling van TTK-S industriële luchtontvochtigers met vergelijkbare afmetingen mogelijk. (4)

Voor de TTK 655 S is optioneel ook een krachtige condenspomp voor een permanente droging en een pompcapaciteit voor een afstand van 50 m en een maximale opvoerhoogte van 4 m verkrijgbaar. Zo is een permanente condensafvoer ook naar hogere etages mogelijk. (5)

 

Specificaties:

Maximale droogcapaciteit: 150 Liter/24uur
Stroom: 230 Volt/50Hz
Vermogen: 1.900 Watt
Urenteller: inclusief
Werkgebied relatieve vochtigheid: 30-90%
Werkgebied temperatuur: 5-32%
Koelvloeistof: R454C
Bescherming: IP X0
Gewicht: 55 kg
Afmetingen: 620x615x858mm

 

 

 

bouwdroger kopen

verkoopt met advies en service
Terug

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.