TTK170ECO - 350 m3/h - bouwdroger - PROMO

> Ons aanbod > TTK170ECO - 350 m3/h - bouwdroger - PROMO >

TTK170ECO - 350 m3/h - bouwdroger - PROMO (02-01-01-02)

€ 699,00 incl. BTW
Voorraad
Beschikbaar
Aantal
Omschrijving

Bouwdroger

Deze bouwdroger is prima geschikt voor op de bouwplaats, saneringswerkzaamheden en waterschades met een volume tot circa 300 0 350m³/h.

Standaard is deze bouwdroger voorzien van watertank en is er een aansluiting voorzien voor koppeling waterslang voor een constante waterafvoer.

Wij raden echter aan om bij duurgebruik de slangaansluiting onderaan de watertank te gebruiken omdat de droger automatisch afslaat als de tank vol is. Op deze manier bent u verzekerd van een constante bedrijfszekerheid.

Zijn gunstige prijs maakt indruk, net als de hoge ontvochtigingscapaciteit, deze attractieve prijs-/prestatieverhouding maakt deze bouwdroger tot de eerste keuze bij alle commerciële gebruikers die op zoek zijn naar een zeer robuust en economische luchtontvochtiger.

Dankzij de professionele heetgas-ontdooiautomaat, bereikt deze bouwdroger ook bij lage temperaturen in onverwarmde ruimten of op koele bouwplaatsen een hoge ontvochtigingscapaciteit.

Het vaak wisselen van de ene bouwplaats naar de andere of het gebruik in een ruwe omgeving en in zwaar terrein, is voor deze condensdroger geen probleem:

De robuuste staalconstructie in uitvoering met verrijdbaar onderstel met transportgreep en grote wielen, kan heel wat hebben en kan zo moeiteloos naar de gebruikslocatie worden gereden.

Extra transportveiligheid bieden hierbij de praktische kabelopnemers aan de achterkant van het apparaat – en omdat deze bouwdroger is uitgerust met een rolzuigercompressor, kan het onderhoudsvriendelijke apparaat in elke stand worden getransporteerd en opgeslagen.

Door een externe condensafvoer en de optioneel verkrijgbare condenspomp, is deze bowdroger bovendien zeer geschikt voor langere onbewaakte drooghoudtoepassingen, waarbij de duur met de ingebouwde urenteller exact kan worden bepaald – vooral ideaal bij commerciële toepassingen.
Bovendien heeft deze luchtontvochtiger ook een aansluiting voor een optionele hygrostaat voor een vochtonafhankelijke droogregeling.

Propaan (R290) als milieuvriendelijk koudemiddel in luchtontvochtigersJaarlijks worden door synthetische koudemiddelen enkele miljoenen tonnen CO2-emissie (broeikasgassen) afgegeven aan de lucht. Daarom is het gebruik van alternatieve koudemiddelen een van onze belangrijkste doelen. Met het gebruik van propaan (R290) als koudemiddel, levert deze luchtontvochtiger een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Het natuurlijke koudemiddel propaan (R290) is een organische verbindingen en behoort tot de koolwaterstoffen. In tegenstelling tot synthetische koudemiddelen, levert milieuvriendelijk propaan (R290) geen bijdrage aan het afbreken van de ozonlaag (ODP=0) en heeft het geen noemenswaardig broeikaseffect (GWP=3).

Extra plus voor het milieu: Door de uitstekende thermodynamische eigenschappen, is propaan (R290) een bijzonder energiezuinig koudemiddel, dat zo tevens uw energiekosten verlaagt.

Standaard is deze bouwdroger voorzien van watertank en is er aansluiting voorzien voor koppeling waterslang voor een constante waterafvoer.

 

Specificaties:

Maximale droogcapaciteit: 52 Liter/24uur
Stroom: 230 Volt/50Hz
Vermogen: 900 Watt
Urenteller
Werkgebied relatieve vochtigheid: 30-90%
Werkgebied temperatuur: 5-32%
Koelvloeistof: R290
Watertank: 5 Litertank
Bescherming: IP X0
Gewicht: 31 kg
Afmetingen: 495x455x900mm

 

 

 

bouwdroger kopen

verkoopt met advies en service
Terug

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.