TTK355S - 1.000 m3/h - bouwdroger - PROMO

> Ons aanbod > TTK355S - 1.000 m3/h - bouwdroger - PROMO >

TTK355S - 1.000 m3/h - bouwdroger - PROMO (02-01-02-03)

€ 1.725,00 incl. BTW
Voorraad
Beschikbaar
Aantal
Omschrijving

Bouwdroger 1.000 m3/h

De nieuwe prijs-kwaliteitstopper in de 70 liter-klasse.

Hoge luchtvochtigheidswaarden binnen de kortste tijd verminderen of grote ruimten soeverein drooghouden – dan is de TTK 355 S op z'n plek, daar is hij voor gemaakt.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de slimme combinatie van een krachtige 1,27 kW rolzuigercompressor en een kwaliteitsventilator voor luchthoeveelheden tot 1.000 m³/h.

Dankzij de hoge luchtcirculatie kan het geoptimaliseerde wamte-overdrachtsysteem permanent veel vocht aan de lucht in de omgeving onttrekken voor een snelle droging. Per dag kan zo maximaal 70 liter vocht uit de lucht worden onttrokken, met slechts één TTK 355 S.

Daarbij waarborgt de hoogwaardige heetgas-ontdooiautomaat van de TTK 355 S in vergelijking tot andere ontdooi-systemen een veel efficiëntere ontvochtigingscapaciteit, zonder periodieke ontdooipauzes waarbij geen ontvochtiging plaatsvindt.

Het vaak wisselen van gebruikslocatie en het gebruik onder ongunstige omstandigheden op bouwplaatsen, vormen voor deze condensdroger geen probleem:

Dankzij de ergonomische bouw in de uitvoering met verrijdbaar onderstel, met grote wielen en een greepbeugel, kan de TTK 355 S ook over moeilijk begaanbaar terrein of traptreden eenvoudig worden getransporteerd – de rolzuigercompressortechniek maakt daarbij het transport in vrijwel elke stand mogelijk. En in binnenruimten laten de kleurloze rubberen wielen geen sporen achter op parket of andere gevoelige ondergronden.

Een speciaal omhulsel beschermt de elektrische componenten van de ontvochtiger tegen schadelijke stof- of vochtafzettingen die de werking en lange levensduur van de elektronica nadelig kunnen beïnvloeden.

Het overtuigende uiterlijk staat ten dienste van de innerlijke waarde van deze bouwdroger: alle onderdelen van de TTK 335 S zijn betrouwbaar en onzichtbaar ondergebracht in een voor de praktijk geoptimaliseerde en wettelijk beschermde Duits industrieel ontwerp.

Ook bij de opslag houdt de TTK 355 S zich goed staande – en maakt hij zich verbazingwekkend klein. Hij beschikt namelijk over twee praktische stapelgroeven aan de bovenkant van het apparaat, waardoor TTK-S-apparaten met vergelijkbare afmetingen stabiel en ruimtebesparend kunnen worden opgestapeld tijdens het transport en bij opslag in het depot.

Voordelen in de praktijk:
 Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100 % Trotec
 Hoge ontvochtigingscapaciteit ook bij lage temperaturen
 Maximale stof- en vochtbescherming voor alle elektrische componenten
 Extreem onderhoudsvriendelijke constructie
 Optimale hanteringseigenschappen
 Dankzij de rolzuigercompressor in elke stand te transporteren en op te slaan
 Praktische stapelgroef voor stabiele, ruimtebesparende opslag en transport
 Meervoudig stapelbaar bij modellen met dezelfde afmetingen
 Voor de praktijk geoptimaliseerd Duits industrieel ontwerp – wettelijk beschermd

 

Specificaties:

Maximale droogcapaciteit: 70 Liter/24uur
Stroom: 230 Volt/50Hz
Vermogen: 1.300 Watt
Urenteller: inclusief
Werkgebied relatieve vochtigheid: 30-90%
Werkgebied temperatuur: 5-32%
Koelvloeistof: R454C
Watertank: 6 Litertank
Bescherming: IP X0
Gewicht: 39 kg
Afmetingen: 380x390x725mm

 

 

 

bouwdroger kopen

verkoopt met advies en service
Terug

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.